jrrtolkiensplough

Overview

  • Founded Date September 16, 1992
  • Sectors Route/Retail Tech
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 160
Coach Cory

Company Description

Hogyan játszik a póker?

Íme néhány további tipp az ellenfelek olvasására: Figyeljen a fogadási mintáikra az idő múlásával. Ha valaki következetesen nagyot fogad, akkor valószínűbb, hogy erős kéz van, mint ha csak alkalmanként nagyot fogadnak. Pszichológia: Meg kell értened a saját érzelmeidet, és hogyan befolyásolhatják a játékodat. Ha komolyan gondolja, hogy győztes pókerjátékos lesz, javaslom, hogy olvassa el a professzionális pókerjátékosok által írt könyveket és cikkeket.

Akkor is nézni póker lapok versenyek és figyelni a stratégiák, hogy a játékosok használják. Fegyelem: Képesnek kell lenned az érzelmeidet irányítani és racionális döntéseket hozni, még akkor is, ha veszítesz. További gondolatok: A cikkben említett készségek mellett vannak más fontos készségek is, amelyek segítenek a pókerben, mint például: Matematikai készségek: Képesnek kell lennie arra, hogy kiszámítsa a nyerési esélyeket, hogy tájékozott fogadási döntéseket hozzon.

Csakúgy, mint egy varázsló finomítja a kézművességet a fémhammerezéssel és alakításával, a pókerjátékosok finomítják az elmeolvasási készségeiket a tapasztalatok révén. Ez nem csak a logikáról szól, hanem a póker univerzum frekvenciájának beállításáról és áramlásairól finess. Idővel, akkor fejleszteni egy intuitív érzék a játék szinte hatodik érzék képességét, hogy megjósolja, mi a lépés jön a következő.

Először úgy kell összecsuknia a kezét, mint 99, 44 vagy 23. Tapasztalat: Az elme olvasásának formája. Minél több kezet játszik, annál több mintát lát, és annál pontosabban tudja megjósolni az ellenfelek szándékait. A rossz bankroll menedzsment azt jelenti, hogy túlzásba veszi a spekulatív kezeket. De ne fektessen túl magas százalékát a halom remélve, hogy kihúzza az ellenfeleket, hacsak nem tudja, hogy a tőke kiváló.

Továbbá, vegye figyelembe az implicit esélyeit, amikor húzza. A nyereséges nyeremények üldözése értelme van, ha a pot esélyek ezt igazolják. Figyelembe véve, hogy mit gondolnak és érznek, jobb előrejelzéseket tehet a cselekedeteikről. Ez a képesség erős eszköz lesz a blöffölési csaták során, ha el tudod képzelni, mit akar az ellenfél, hogy higgyen, akkor jobban felkészült, hogy átnézze a homlokzatot. Ez kiterjed az empátiára a perspektívájukkal.

Beyond the Surface: Tapping into Empathy. Az ellenfelek érzelmi állapotaival való összhang nem csak a fizikai jelzéseken áll meg. A Razz kissé különbözik a póker többi változatától, mivel a potok mindig egyenletesen oszlanak meg a két játékos között. Kezek rangsorolása Razz. Ez azt jelenti, hogy ha egy játékos A2/KK kézzel rendelkezik, akkor ő lehet a második legjobb kéz, és ezért meg kell nyernie a kezét. Azonban, mivel a pot egyenletesen oszlik meg a két játékos között, elveszíti a potot, függetlenül attól, hogy legyőzi-e az ellenfelét.

A láthatatlan megfejtése.